Het programma waarin we wekelijks een initiatief belichten die alternatief biedt op diverse gebieden. Van onderwijs en gezondheid tot aan ondernemerschap en duurzaamheid; gericht op hoe het anders kan. Wil jij je laten inspireren door pioniers die vertellen hoe de regie in eigen leven te pakken en vooral laten zien hoe?

Bekijk dan de vierde aflevering van GIDSLAND waar Liselore van Ekdom in gesprek gaat met Gio Meijer, arts voor integrale geneeskunde, gespecialiseerd in homeopathische geneeskunde en leefstijlgeneeskunde.  ‘’Anderen inspireren verder te kijken dan alleen de reguliere gezondheidszorg zodat een ieder op basis van goede wetenschappelijke, verantwoorde informatie juiste keuzes kan maken’’ aldus Gio Meijer.

Onderwerpen als het verschil tussen leefstijlgeneeskunde, reguliere en homeopathische geneeskunde komen aan bod en vooral antwoord op de vraag hoé het in de gezondheidszorg anders zou kunnen. Benieuwd naar de alternatieven die hier draagvlak voor bieden? Maak kennis en krijg inzicht in homeopathie via deze gratis e-learning!

Geïnspireerd geraakt als arts of student? Neem dan eens een kijkje bij de Acadamy for Integrative Medicine

Share This