Activiteiten van de Stichting VHAN

De Stichting VHAN organiseert geregeld evenementen voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie, voor artsen, voor studenten en onderzoekers.

In 2016 organiseerde de stichting twee keer een conferentie ‘Samen voor Homeopathie’, waarin een start werd gemaakt met het opzetten van een netwerk van alle organisaties die bij homeopathie betrokken zijn.

In 2015 organiseerde de stichting een conferentie met als thema Homeopathie en Holisme; chronische ziekte begrijpen en genezen. De locatie was Domus Medica, te Utrecht. Hier vindt u meer informatie over deze conferentie.

In het eerste jaar van haar bestaan vond een conferentie plaats met als thema ‘Homeopathie, méér dan placebo?’. In de conferentie werden verrassende uitkomsten gepresenteerd van fundamenteel onderzoek naar de aard van de werking van homeopathie. De Stichting VHAN stelt zich ten doel het wetenschappelijk onderzoek in de homeopathie te bevorderen en vierde met deze conferentie haar eerste verjaardag. Hier vindt u het verslag van deze conferentie en bovendien de powerpoints en filmpjes van de presentaties.

Donateurs krijgen korting op deelname aan het jaarlijkse evenement.

 

Share This