7 t/m 10 februari 2019, Jaarbeurs Utrecht,
Hal 1

“Just one drop” vertelt het onbekende verhaal over homeopathie, misschien wel de meest controversiële vorm van geneeskunde. Voor velen is homeopathie niet te begrijpen. Veel mensen menen dat de werking van homeopathie slechts een placebo effect is, of erger nog een vorm van kwakzalverij. Toch bestaat homeopathie al meer dan 200 jaar. Homeopathie is ontdekt door Samuel Hahnemann en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. De film onderzoekt de misverstanden, onthult het ware verhaal en helpt oude mythes uit de wereld. Tevens rijst de vraag of homeopathie wel de eerlijke kans krijgt die het verdient.

Laurel Chiten, filmregiseuse en producent uit Amerika, maakte de film. Ze deed er 5 jaar over. Lauren gelooft niet alleen in homeopathie, maar zij gelooft ook in een vrije keuze van zorg voor je eigen gezondheid.

Stichting VHAN staat op de Gezondheidsbeurs samen met een keur aan gelijkgestemde organisaties, in de stand Wijzer naar Gezondheid, Hal 1.  In de zaal bij de stand zal tweemaal per dag de film Just one drop worden vertoond voor diegenen die meer willen weten over de werking van homeopathie.

Donderdag t/m zondag 13:30 – 14:45 uur en 16:15 – 17:30 uur

Kijk alvast naar de trailer