GezondheidsbeursDe Nationale Gezondheidsbeurs is Nederlands grootste beurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. De beurs vindt plaats van 7 t/m 10 februari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. Je vindt er vijf thema’s: Health, Food, Body, Mind en Beauty.

Wat is er allemaal te doen?

Vier dagen lang kun je uitgebreid inspiratie opdoen voor een gezonde leefstijl. Naast ontmoetingen met heel veel bekende gasten, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens, actieve workshops, fitness, ontspannende massages, yoga, mindfulness, smakelijke proeverijen, nieuwste trends, 150 leerzame presentaties, kooktheater, voedingsadvies, gezondheidstesten, gezonde acties met voordeel en een gratis digitale GezondheidsGids. Je hebt bovendien gratis toegang tot de Allergiebeurs.

Wie kun je er ontmoeten?

hella-freek-de-jongeJe vindt er heel veel bekende gasten als Rudolph van Veen (Topkok), Isa Hoes & Medina Schuurman (Te lijf), Michael Pilarczyk (Master Your Mindset), Fajah Lourens (Killerbody), Ralph Moorman (Hormoonfactor), Pauline Weuring (Uit Pauline’s Keuken), Radmilo Soda (Personal Trainer), Tamara de Weijer (Huisarts), Mathijs Vrieze (TV-kok), Vivian Reijs (Gezonder & Blijer), Bjorn Kellerman (Top-hockeyer), Nora French (Noralicious), Nienke Gottenbos (De Poepdokter) en vele anderen.

Kijk op www.gezondheidsbeurs.nl voor het actuele programma.

Kom langs bij de stand van Wijzer naar Gezondheid

Natuurlijk vind je de stand van Wijzer naar Gezondheid ook dit jaar weer op de Nationale Gezondheidsbeurs. In onze stand B19 in hal 1 bundelen we met meerdere organisaties de krachten om met elkaar integrale gezondheidszorg te stimuleren – waar het beste van de reguliere en complementaire zorg samenkomt.

Zo kun je in onze stand zowel homeopathische behandelaars ontmoeten, als ook het Platform Integrale Gezondheidszorg, Stichting Natuurlijk Welzijn, de Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde (AVIG), de Infolijn voor Alternatieve Geneeswijzen, Academy for Integrative Medicine (AIM) en het Tijdschrift voor Integrale Geneeskunde. En ook tegenover onze stand is de homeopathie vertegenwoordigd.

Via onze stand kun je ontdekken hoe ‘wijzer naar gezondheid’ er in de praktijk uitziet en wat het voor jou kan betekenen. Je kunt er een enquête invullen en kans maken op het winnen van interessante boeken. Verder gaan we graag met je in gesprek over het nut van integrale gezondheidszorg onder het genot van een kop thee.

Beursaanbieding € 10 (normaal € 18,50) Toine de Graaf, De kracht van de alternatieven voor wie Vriend wordt op de beurs

Bekijk de documentaire ‘Just One Drop’

Elke dag wordt namens Wijzer naar Gezondheid de film ‘Just One Drop’ vertoond om 12.00 uur en 13.30 uur in een ruimte vlakbij onze stand. Deze documentaire is gratis te bezoeken.

Special Guests!

En, met veel trots wijzen we je op een bijzondere lezing: Op zondag 10 februari verzorgt Hella de Jonge om 13.30 uur met haar man Freek de Jonge speciaal voor Wijzer naar Gezondheid een bijdrage over haar nieuwste boek: ‘Hartschade’.

Zorg dat je erbij bent!
Hella de Jonge heeft ervaren wat het is om een hartaanval te krijgen. Toen de goede bedoelingen van de specialisten haar tot een gevangene van een systeem dreigden te maken, kwam ze in opstand. Ze is op zoek gegaan naar de oorzaak van haar fysieke problemen en wat haar dreef. Haar boek getuigt van een gevecht om geen patiënt te worden, maar mens te blijven.

Tickets met korting via Wijzer naar Gezondheid

Via Wijzer naar Gezondheid kun je nu naar de Nationale Gezondheidsbeurs met maar liefst 50% korting.
Bestel met de actiecode PIG en betaal geen € 20,- maar slechts € 9,95 per ticket! Bovendien steun je zo de integrale beweging.

Graag tot ziens in de Jaarbeurs in Utrecht!

Bestel hier je toegangskaarten!