Hella de Jonge, film en lezingen in de stand van Wijzer naar Gezondheid

7 t/m 10 februari 2019, Jaarbeurs Utrecht,
Hal 1, Stand: Wijzer naar Gezondheid

Gezondheidsbeurs

Interview met Hella de Jonge

Hella de Jonge zal geïnterviewd worden door Freek de Jonge over haar nieuwe boek Hartschade op zondag 10 februari, 13:30 uur.
Hella de Jonge vond zichzelf terug in een ziekenhuis aan de monitor: hartaanval. Als de goede bedoelingen van de specialisten haar tot een gevangene van een systeem dreigen te maken, komt ze in opstand. Ze gaat op zoek naar de oorzaak van haar fysieke problemen en wat haar drijft. Dit leidt tot ontroerende gesprekken met haar dochter – beiden hebben een kind verloren – en soms confronterende, maar ook hilarische bezoeken aan haar vader.
Dit boek getuigt van een gevecht om geen patiënt te worden maar mens te blijven.

Elke dag film  

Just one drop thmbTweemaal per dag zal de film Just one drop worden vertoond voor diegenen die meer willen weten over de werking van homeopathie.
Donderdag t/m zondag 13:30 – 14:45 uur en 16:15 – 17:30 uur

Lees meer over de film en bekijk de trailer

Elke dag lezingen

Iedere dag zullen in de zaal in Hal 1 bij de  stand  van Wijzer naar Gezondheid verschillende lezingen gegeven worden over de mogelijkheden van integrale gezondheidszorg (waaronder homeopathie). 

Samenwerking vele organisaties

De activiteiten en de stand zijn georganiseerd in samenwerking met vele organisaties: Platform Integrale Gezondheidszorg, Infolijn Alternatieve Geneeswijzen, Natuurlijk Welzijn, Natuurlijk Gezond, Artsenvereniging voor Integratieve Geneeskunde (AVIG), AIM, Stichting VHAN.